Србија клечи на задњем нивоу

Док Србијом управљају и Курта и Мурта, боља ситуација није ни у осталим европским државама. Сведоци смо тога ових дана, знајући шта се дешава у Француској и Турској, док једино Немачка, која је у прошлости покупила велике заслуге да доживи исте такве дане чека свој ред.

01

Док Србијом управљају и Курта и Мурта, боља ситуација није ни у осталим европским државама. Сведоци смо тога ових дана, знајући шта се дешава у Француској и Турској, док једино Немачка, која је у прошлости покупила велике заслуге да доживи исте такве дане чека свој ред. Мислим да можемо бити срећни што нисмо у игрици, која се зове „Уђи у Европску унију“. Изгледа да Србија једина не може да достигне тај задњи ниво у игрици, у чему нам помажу гејм-брејкери Хрвати на нивоу 23 и 24. Уосталом, то нам није толико ни битно, јер на крају игрице награда су „МАГАРЕЋЕ УШИ“!

02

И док се у Европи игра игра „Уђи у ЕУ“, а у њој смо сви, овако нешто ни код мале деце не може да прође као игрица вредне пажње. И док се освајају нивои у овој игрици, велики купци гледају шта да узму на тој европској пијаци – изворе пијаће воде, енергенте,  школоване надпросечне студенте итд. Велика Британија се прва освестила и изашла из тог зачараног круга. Србијо, немој да жалиш што ниси део ове глупе исцрпљујуће игре него чисти своју кућу од оних који не воде ову државу у правом смеру. Јер продато је све што се могло продати, да ли и Србија полако почиње да личи на супермаркет, који не профитира колико би требало, а у њега уђеш кад хоћеш и купиш шта ти срце хоће и то на снижењу и акцији. Баш као што то урадише Кинези, а Срби одиграше коло и дадоше им хлеба и мало соли.

Пустимо Европљане да се сада баве својим проблемима, јер ми својих имамо превише. Пустимо Фарме, Малдиве и Парове. Изађите из куће Великог Брата, и не гледајте те примитивне, неспособне људе који по цео дан вређају једни друге. Па ко буде најбољи у томе добије награду. Не допустите да вам они односе драгоцено време и да буду узор вашој деци која слушају овакав вокабулар, па им онда он постаје прихватљив и нормалан.

03

Нажалост, више нико не контролише шта је то што ви можете видети на том црном екрану – црна хроника; силовао; убио; украо; или опет ова прича од стране „Господара Универзума“ Вучића – Уђи у Европу Србијо.

Шта да радимо са премијером једне европске државе који још није схватио да је у Европи, а да сигурно не мора да игра ту игрицу „Уђи у Европу“ јер држава коју он представља може да заблиста и ван те игрице. Јер кад европљани пропадну играјући сопствену игру, верујте ми питаће оне који нису у њој „а шта сада“.

И само би било пожељно да научимо шта су то националисти, јер једино наш политички врх замера Србима што поштују и негују српство.

sidroВерица Живанић

 

Проверите такође

ЈАХАЧИ АПОКАЛИПСЕ УСКАЧУ У ФОТЕЉЕ

  Нова власт – нова подела фотеља, не дај Боже да неком измакне столица, сви …

Оставите коментар

avatar
2500
   
Обавести ме о