СНАГА ЖЕНЕ У ПОКРЕТУ ДВЕРИ

Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић, посетио је Сремску Митровицу 20.04.2016.године и разговарао са митровчанима испред штандова постављених на градском тргу.

bosko-.obradovic_sremska_mitrovica

Председник Српског Покрета Двери Бошко Обрадовић, посетио је Сремску Митровицу 20.04.2016.године и разговарао са митровчанима испред штандова постављених на градском тргу.

Са својим породицама и носиоцем листе Двери за Сремску Митровицу – др Миланом Маслаћем, на тргу су били присутни и кандидати са листе. Посебно смо поносни што се на листи налазе три супруге кандидата са листе, које су у Српском Покрету Двери од момента његовог оснивања.

Сама листа може управо због тога указати на стабилност и одлучност овог покрета, да у овом граду оствари такав изборни резултат који ће му омогућити улазак у градску скупштину, што би дало једну нову ноту политичке слике града. Наравно, не би било згорег да је на листи кандидата била још нечија супруга, јер не видим разлог зашто би жене биле искључене из политичког живота овог града, а и шире, јер „држава која стоји на четири ноге“ не би била тако лако расклимана, упропашћена и препуштена колотечини времена, која нам како видимо већ неколико деценија доноси само горе дане.

Последица тога је све мање запослених, што повлачи социјалну дестабилизацију породице, и све већи број развода о чему статистика најбоље говори.

Дајмо шансу породици, па и жени, да у будућности ову земљу води чврста женска рука, која до сада никада није имала прилику за то.

DSCN5266 (1280x720)

Зато, на овим изборима гласајте за стабилну Србију, нека то не буде симпатично речено „ни курта ни мурта“ – нека то овај пут буду ДВЕРИ. Дајте шансу једном новом покрету који се не окреће како ветар дува, јер овај женски троножац носи срце овог покрета.

Верица Живанић, кандидат на листи Двери за Сремску Митровицу – др Милан Маслаћ

 

Проверите такође

ЈАХАЧИ АПОКАЛИПСЕ УСКАЧУ У ФОТЕЉЕ

  Нова власт – нова подела фотеља, не дај Боже да неком измакне столица, сви …

Оставите коментар

avatar
2500
   
Обавести ме о