Конференција за новинаре Двери-ДСС у Инђији (ВИДЕО)

Општински одбори Двери и ДСС у Инђији, су поводом предстојећих избора одржали конференцију за новинаре.

konferencija
ФОТО:print screen

Носилац листе Двери-ДСС мр. Радован Крстић је изјавио да ће први и основни задатак ове коалиције бити да омогући услове да Инђија поново буде центар мале привреде као што је била осамдесетих година. Основаће фонд за пољопривреду који би служио за набавку савремених средстава механизације. Имајући у виду да су средства за учење на нивоу када је мр. Крстић и сам био ученик, ова коалиција ће омогућити свим основним школама у Инђији набавку нових и савремених средстава за учење.

Марија Јањушевић. члан председништва Српског покрета Двери је изјавила да је за ову коалицију важно какву воду пију становници Инђије, да се финансијска подршка даје малим предузећима и породичним фирмама, да се пољопривредницима помогне са субвенцијама када већ то држава неће да ради и да се побољша изглед и инфраструктура целог града, а не само центра, што је данас случај, јер у Инђији има још доста неасфалтираних улица.

Милица Боровић из Двери је нагласила да приче о женским правима и родној равноправности ништа корисно нису донеле женама. Жене морају да добију могућност да ускладе пословну каријеру са мајчинством, а држава мора да заштити жену да не добије отказ када остане у другом стању или када је послодавац уцењује да не сме да остане у другом стању како би задржала посао.

По речима Славише Милисављевића ова коалиција ће се заложити да Инђија отвори канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом. која би се осим културне и спортске сарадње, бавила и економском сарадњом између привредних субјеката из Инђије и Руске федерације.

Информативна служба Српског покрета Двери за Сремску област.

 

 

Проверите такође

Коалиција Двери-ДСС у посети Инђији

Носиоци листе Двери-ДСС, Бошко Обрадовић и Санда Рашковић Ивић посетили су општину Инђија.     …

Оставите коментар

avatar
   
Обавести ме о