Свако ко нас убеђује да је НАТО пријатељ Србије, није пријатељ српског народа

Двери траже да се прогласи дан жалости поводом смрти двоје држављана Србије, службеника амбасаде у Либији, који су трагично преминули под неразјашњеним околностима.

marija_janusevic_300Позивам све који су одговорни за спољну и безбедносну политику државе Србије у било ком тренутку до сада, да престану са лицитирањем који је споразум са НАТО добар а који није. Србија је као мала, окупирана, тенденциозно понижавана и уцењивана држава принуђена да кроз читаво своје постојање балансира између истока и запада.

Неопходно је да знамо кључне догађаје из своје историје, како бисмо спречили понављање грешака. А НАТО агресија и бомбе са осиромашеним уранијумом се непобитна чињеница и најстрашнији злочин према Србији у њеној новијој историји.

Дакле сваки споразум са онима који су вас убијали и гађали ваше цивилне циљеве једноставно није добар. Иако режим користи своје медије да докаже како ДСС и Двери злоупотребљавају ову тему ради политичке кампање, Двери ће јавност подсетити на све анти НАТО активности које смо предузели, али од првог дана политичке борбе. Двери такође никада неће престати да траже од режима да исте привилегије које има НАТО, добију и руски припадници у Нишу.

Можда у томе треба тражити одговор зашто одједном толики напади на Двери од стране оних који упорно покушавају народ да убеде да је НАТО добар за Србију.

libija-smrt-napad-sladana-stankovic-jovica-stepic
Слађана Станковић, везиста у српској амбасади у Либији, и Јовица Степић, возач амбасаде, отети у новембру прошле године, убијени су приликом напада америчких бомбардера на базу Исламске државе у граду Сабрати

Имам разумевања за новинаре који пристају да чувају свој посао па прихватају од послодавца задужења да дискредитују сваког ко је претња режиму. Подсећам их да је народ незапослен и сиромашан. Народ нема послодавца који ће га ућуткати и натерати да пристане на сатанизацију једине политичке опције у Србији која може да се озбиљно супротстави овом погубном режиму, којем људски животи не представљају вредност, већ колатералну штету.

Двери траже да се прогласи дан жалости поводом смрти двоје држављана Србије, службеника амбасаде у Либији, који су трагично преминули под неразјашњеним околностима.

 

Марија Јањушевић
Члан председништва Двери и координатор женске снаге Двери

 

 

Проверите такође

Коалиција Двери-ДСС у посети Инђији

Носиоци листе Двери-ДСС, Бошко Обрадовић и Санда Рашковић Ивић посетили су општину Инђија.     …

Оставите коментар

avatar
   
Обавести ме о