Бошко Обрадовић: Александар Вучић је шеф политичке мафије у Србији (ВИДЕО)

Време је за смену политичких генерација,  време је за оне људе који нису били на власти, који иза себе немају афере, који нису купили дипломе и који нису део ове корумпиране политичке елите, која влада Србијом већ 27 година.

 

 

Бошко Обрадовић је истакао да је највећа пљачка народа и државе, страначка пљачка и да партијски паразити намештају тендере и другим страначким шемама и комбинацијама намештају послове својим буразерским, кумовским и партијским фирмама.

„На челу ове политичке мафије у Србији налази се Александар Вучић. Мафијашке послове воде његов брат Андреј Вучић и његов кум Никола Петровић, који перу паре преко заједничких предузећа, заједно са Ненадом Ковачем, званим Неша Роминг, некадашњим финансијером Демократске стране, кумом Николе Петровића и садашњим финансијером СНС“ – рекао је Обрадовић.

Обрадовић је истакао да је доста више тајкуна који не плаћају порез, страних инвеститора, који не плаћају порез на остварену добит, наших најразличитијих интересџија и партијских паразита, који пљачкају ову државу 27. година.

„Време је за смену политичких генерација,  време је за оне људе који нису били на власти, који иза себе немају афере, који нису купили дипломе и који нису део ове корумпиране политичке елите, која влада Србијом већ 27 година. И зато желим да будем српски председник, а не ММФ-ов, НАТО, или бриселски председник Србије. Желим да на прво место у нашој држави дође домаћа привреда и пољопривреда,  домаће банке, а доста је више фаворизовања страних инвеститора и страних банака у Србији“ – закључио је председнички кандидат Двери.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

 

Проверите такође

Председник Србије је највећа безбедносна претња по земљу

Након јучерашње изјаве Бошка Обрадовића о Вучићевом кршењу Устава, на председника Двери подигла се комплетна …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о