Бошко Обрадовић – Вучићу, изађи на дуел са мушкарцима, не нападај жене

Дижем глас у заштиту Наташе Јеремић и свих који су жртве Вучићеве најпрљавије кампање до сада – рекао је Бошко Обрадовић, председнички кандидат Двери.

 

 

„Након открића Двери и пружања доказа умешаности Вучића са криминалцима и  нарко дилерима, као и  криминалним врхом Демократске странке, највећим злочинцима српског народа, Александар Вучић је одлучио да све политичке противнике прозове наркобосовима. Прво је Вучићев трбухозборац Александар Вулин оптужио мене да препродајем дрогу са Вуком Јеремићем, али то није било довољно па се одлучио да се Миленко Јованов буквално истим речима обрати жени Вука Јеремића, што је невиђено у историји политике.

Поређењем ова два саопштења јасно се види да их пише иста рука, рука Александра Вучића“ – рекао је Бошко Обрадовић.

Он је истакао да никакве лажи неће замајати народ који разуме да Александар Вучић са браћом, домаћом и страном и кумовима, не жели да се обрачуна са наркомафијом, прањем и изношењем новца, а о томе говори и чињеница да ниједно од спектакуларних хапшења, које је Вучић наредио није резултирало оптужницом.

„Александар Вучић нема светиња, нити су му важне жртве. Он је у стању да нареди плакатирање стубова на аутопуту током ноћи и да изгубљени живот активисте СНС буде мање важан од његове жеље да прелепи целу Србију својим плакатима, да народ не види беду.

Ово је најпрљавија кампања Александра Вучића који у страху од губитка власти и могућности да одговора не бира средства. Подсећам јавност да Вучић нема одговоре на пет једноставних питања које сам му поставио о Цанету Суботићу, Карићу, Динкићу, Ненаду Ковачу (Неши Ромингу који је пословао са Ђиласом), пословима Синише Малог и тајним уговорима.

Вучићу, изађи на дуел са мушкарцима, не нападај жене“ – закључио је председнички кандидат Двери.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

Проверите такође

Нема раскола у Двери након уласка у Савез за Србију

Циљ Савеза за Србију никако није да се сруши Вучић да би дошао неки нови …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о