Народни посланик Марија Јањушевић у посети Пећинцима

Поводом великих православних празника  Материце и Оци, а у сусрет Божићу, у Пећинцима су се окупили представници Двери и њихови симпатизери, како би конкретизовали даљи рад овог повереништва, а све у циљу побољшања живота грађана ове општине.

 

pecinci_marija?_anusevic_dragana_milicevic

 

 

Мештани Пећинаца и околних села разговарали су са народним послаником Маријом Јањушевић и сремским окружним повереником,  Драганом Милићевић. Присутни су се сложили да долазак немачког инвеститора Тениса може озбиљно да угрози домаћу пољопривреду и истакли важност да земља остане у домаћем власништву. Грађани су изразили забринутост због нејасних планова ове владе у вези са политиком према мигрантима.

 

marija-janjusevic

 

Марија Јањушевић је истакла да мигранти непрестано понављају да желе у Немачку, као да им то треба и омогућити. Додала је да не верује да ће држава заштити сопствене грађане, због обавеза које је преузела од ЕУ, а које још увек крије од јавности. Подсетила је на грађански отпор који је захваљујући слози и упорности у Младеновцу дао резултате.

Присутни су подржали кандидатуру Бошка Обрадовића за председника Србије и изразили уверење да је он једини прави кандидат, који долази из народа, који није корумпиран ни компромитован и има све потребне квалитете да на достојан начин врши ову важну функцију.

 

dragana_milicevic

 

Драгана Милићевић је дала обећање да ће са председником управе Двери у пећиначкој општини Драганом Брацановићем, редовно организовати разговоре грађана са посланицима Двери, који ће сва спорна питања и проблеме грађана ове општине редовно и упорно износити у Народној скупштини. У том смислу окружни руководилац Срема, Драгана Милићевић, изјавила је следеће: „Посланици српског покрета Двери нису у Скупштини Републике Србије зарад личних привилегија, нити због скупштинског ресторана, већ да би даноноћно служили грађанима Србије. Вечерашња посета народног посланика Марије Јањушевић томе и сведочи. Ово је прва од многобројних посета које планирамо у перспективи, јер је то једини начин да сви заједно учествујемо у скупштинском раду, и допринесемо борби против (АВ)ети неолибералне политике.“

Народни посланик Марија Јањушевић закључила је да је двочасовно дружење са грађанима протекло у домаћинском духу. Посебан акценат је ставила на заједничку борбу против садашњег режима Александра Вучића и његових поданика. Изразила је захвалност на топлим речима подршке и конструктивним саветима, које су јој грађани упутили, и обећала да ће се заједно са својим саборцима у Скупштини и даље борити за правду, истину и бољи живот у Србији. „Нећу жалити ни труда ни времена да будем достојан заступник грађана у Парламенту“ нагласила је народни посланик, Марија Јањушевић.

Информативна служба Двери Пећинци

 

 

Проверите такође

Марија Јањушевић – Или си Вучић или чуваш КиМ

Једино разграничење које је прихватљиво јесте оно које ће јасно показати ко штити а ко …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о