Конвенција Српског покрета Двери у Сремској Митровици (ВИДЕО)

У среду 20.04.2016. год. на централном градском тргу у Сремској Митровици одржан је, поводом предстојећих избора на свим нивоима, завршни скуп градског одбора Српског покрета Двери

DSCN5234 (1280x720)

У среду 20.04.2016. год. на централном градском тргу у Сремској Митровици одржан је, поводом предстојећих избора на свим нивоима, завршни скуп градског одбора Српског покрета Двери којем су присуствовали поред великог броја симпатизера и чланова градског одбора Двери и Бошко Обрадовић председник Српског покрета Двери, Иван Костић члан председништва и први на листи коалиције Двери-ДСС за скупштину АП Војводина и Марија Јањушевић члан председништва Двери и координатор женске снаге Двери.

DSCN5204 (1280x720)

Грађанима Сремске Митровице је од 14 часова, на више пунктова у граду, дељен пропагандни материјал док су активисти Двери грађанима Сремске Митровице одговарали на многобројна питања у вези са програмом коалиције ДВЕРИ-ДСС за републичке и покрајинске изборе и програма ДВЕРИ за Сремску Митровицу.

Бошко Обрадовић, након што је обишао Руму, око 18 часова стигао је у просторије градске организације Двери у Сремској Митровици, где је дочекан традиционално са погачом и сољу.

DSCN5209 (1280x720)

Након краће шетње централним градским улицама у пратњи чланова градског руководства стигао је на централни градски трг где се обратио окупљеним грађанима.

Руководство Двери је стигло у Сремску Митровицу из два важна разлога, први да представе завршне поруке републичке изборне листе ДВЕРИ-ДСС под редним бројем 5, а други још важнији, да подрже локалну листу Српског покрета Двери, ДВЕРИ ЗА СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ др Милан Маслаћ, под редним бројем 7 којој желе сваки успех на локалним изборима, рекао је Обрадовић.

Он је констатовао да у Србији заправо нема изборне кампање јер нема политичких сучељавања власти и опозиције, јер представници СНС не смеју да се појеве у емисијама где су позвани представници Двери због тога што се плаше суочавања са аргументима и критиком истинске и праве опозиције.

DSCN5265 (1280x720)

Обрадовић је нагласио да је СНС највећа превара у скоријој историји Србије, да је прекршила сва своја предизборна обећања, да је урадила све супротно од онога што је обећала, смањила плате и пензије, повећала цену струје и порез на имовину, задужили земљу за нових 10 милијарди евра и оно што је најболније склопили споразуме са НАТО Пактом који је убија нашу децу, уништио нашу инфра структуру и имовину.

Обрадовић сматра да ће ако, не дај боже, ова власт остане и после изборе, она увести санкције Русији, да ће да укине споразум о слободној трговини са Русијом, да ће да нас води у НАТО по узору на Мила Ђукановића и да ће да распрода сва преостала наша привредна и природна богатства.

DSCN5273 (1280x720)

Страни инвеститори су добродошли само ако у Србију инвестирају своје паре, рекао је Обрадовић, обећавајући да ће Двери новац из буџета инвестирати само у домаћег привредника и пољопривредника, у обнову домаћих пољопривредно-индустријских комбината, у обнову индустрије домаће пољопривредне механизације, у задругарство, у повратак на село младих брачних парова.

Двери се тотално разликују од свих странака петооктобарских власти јер нису за улазак Србије у Европску Унију и НАТО Пакт, јер су за стратешку сарадњу са Русијом у политичком, економском и војнобезбедносном смислу, јер су за очување Косова и Метохије у саставу Србије и за прекид преговора у Бриселу, и за враћање теме Косова и Метохије у Савет безбедности Уједињених Нација где имамо савезнике у Русији и Кини, јер су за прекид сарадње са Међународним монетарним фондом, јер желе да домаћа привреда и пољопривреда дође у први план, јер ће додатно опорезовати све стране банке и банкаре који имају највећу каматну стопу у Европи, јер ће додатно опорезовати најбогатије слојеве становништва, јер ће натерати тајкуне који нису платили стотине милиона евра да плате порез држави, јер ће донети Закон о заштити презадужених породица којим ће бити забрањено да приватни извршитељи одузимају породични дом породицама које не могу да враћају кредите, а у којима нема запослених, јер ће донети Закон о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна од 1990. до данас, а којим ће они који не могу да докажу порекло своје имовине морати да заврше у затвору, а имовина ће им бити одузета.

DSCN5230 (1280x720)

Двери навише инсистирају на породици, која мора доћи на прво место јер Србијом влада бела куга и обавеза Двери је да при Влади формира Министарство за бригу о породици које ће подржати рађање, младе брачне парове, породице са више деце, да свако новорођенче има матерински додатак, а мајка троје и више деце националну пензију.

Обрадовић је уверен да је листа Двери-ДСС најјача листа по програму и по кадровима јер нису смо ДВЕРИ и ДСС у коалицији већ су ту и најелитнији српски интелектуалци као што су академик Коста Чавошки, Мило Ломпар, Слободан Антонић. Ђорђе Вукадиновић, Владимир Димитријевић, професор др Миладин Шеварлић. пуковник Љубинко Ђурковић, затим Асоцијација приватних предузетника и предузећа, Самостални синдикат Телекома, Покрет за Србију, Српски либерални савет, Равногорски покрет, а склопљена су и два споразума о социјалном партнерству са удружењем синдиката пензионера Србије и удружењем банкарских клијената Ефектива.

DSCN5298 (1280x720)

На крају је Бошко Обрадовић позвао присутне да дају подршку заједничкој листи ДВЕРИ-ДСС и на републичком нивоу под бројем 5 и на покрајинском под бројем 7, позвао је присутне да подрже на локалном нивоу:“ једнога од најбољих и најталентованијих младих политичара у северној Србији др Милана Маслаћа који несумљиво може да нас представља на најбољи могући начин„. Зато вас позивам да у Сремској Митровици подржите нашу листу  Двери под редним бројем 7, рекао је Обрадовић.

Након обраћања Митровчанима, Бошко Обрадовић обратио се јавности испред фабрике Митрос у Сремској Митровици коју је премијер у оставци Вучић наводно отворио неколико дана раније, а која заправо не ради.

Информативна служба Српског покрета Двери за Сремску Митровицу

 

Проверите такође

Председник Србије је највећа безбедносна претња по земљу

Након јучерашње изјаве Бошка Обрадовића о Вучићевом кршењу Устава, на председника Двери подигла се комплетна …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о