#срећа 5 у Старој Пазови (ВИДЕО)

Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић у посети Старој Пазови

Бошко и Санда у посети Старој Пазови

Носиоци изборне листе коалиције Двери и ДСС, Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић су у оквиру кампање поводом предстојећих избора, у суботу 09.04.2016. године посетили Стару Пазову.

Посета је започела у градском парку, где су лидери ове коалиције одржали конференцију за медије.

Санда Рашковић Ивић је изјавила да се ова коалиција залаже за помоћ домаћим привредницима. пољопривредницима и занатлијама новцем који је опредељен у буџету, а намењен је страним инвеститорима.

Председник Двери Бошко Обрадовић је рекао да је коалиција Двери и ДСС против уласка Србије у Европску Унију и НАТО Пакт, а да су за стратешку сарадњу са Русијом.

„Залажемо се за формирање министарства за бригу о породици, за подршку рађању младим брачним паровима и породицама са више деце, и за подршку женама да могу да ускладе мајчинство и пословну каријеру“ нагласио је Обрадовић.

По његовим речима ова коалиција ће предложити усвајање закона о заштити презадужених породица.

Након обраћања медијима, Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић су се заједно са члановима и симпатизерима ових странака прошетали централним градским улицама. Посету су завршили разговором са мештанима у ресторану у Старој Пазови

Информативна служба Српског покрета Двери за Срем.

 

Проверите такође

Позив грађанима Србије на протест у Пећинцима (ВИДЕО)

Поштовани грађани Србије, позивамо вас на протест у организацији Српског покрета Двери, поводом незапамћеног политичког …

Оставите коментар

Будите први који ће коментарисати

Обавести ме о
avatar
2500
wpDiscuz