Кампања #срећа, почела у Петроварадину (ВИДЕО)

Српски покрет Двери и Демократска странка Србије почетак своје предизборне кампање прогласили су на Петроварадинској тврђави испод Петроварадинског сата, уз поруку да се залажу за слободну Србију са Косовом и Метохијом, која је за сарадњу са истоком и западом али против уласка у Еу и НАТО.

petrovaradin

ПЕТРОВАРАДИН – Српски покрет Двери и Демократска странка Србије (ДСС) почетак своје предизборне кампање прогласили су на Петроварадинској тврђави испод Петроварадинског сата, уз поруку да се залажу за слободну Србију са Косовом  и Метохијом, која је за сарадњу са истоком и западом али против уласка у ЕУ и НАТО.

Председница ДСС Санда Рашковић Ивић рекла jе новинарима да коалиција Двери и ДСС своју кампању почиње из српске Атине и да та коалиција Србији нуди нешто потпуно ново и другачије у односу на све остале странке баш као што је, како је рекла, Петроварадински сат различит у односу на све друге сатове.

Ми се залажемо за слободну Србију која је за сарадњу и са истоком и са западом, а храбри смо да кажемо да нећемо наставити пут у Европску унију јер он није у интересу српског народа и храбри смо да кажемо да нећемо у НАТО и да ћемо се борити за Косово и Метохију у Србији“, рекла jе Рашковић Ивић.

dveri_dss_petrovaradin_02

Она је казала да је данас први дан пролећа и да ће пролеће „донети промене у Србији“.

„Данас jе и међународни дан борби против карцинома дојке, ми на тај дан кажемо да нећемо у НАТО који је бомбардовањем учинио да многе жене у Србији имају проблем са том болешћу“, казала је Рашковић Ивић додајући да је глас за ту коалицију глас за Србију.

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је да коалиција Двери-ДСС доноси нове људе који се залажу за срећнију Србију.

 

 

 

За нас је срећа породица, за нас је срећа поносна и економски јака Србија, за нас је срећа Косово и Метохија у Србији“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић је рекао да се та коалиција залаже за јаче савезништво са Русијом, да се противи путу у Европску Унију и чланству Србије у НАТО.

Обрадовић је нагласио да између Демократске странке и Српске напредне странке нема никакве разлике, а једини ко је различит од свих других на српској политичкој сцени је коалиција Двери и Демократске странке Србије.

dveri_dss_petrovaradin_01

Потпредседник ДСС Борко Илић који је и председник градског одбора те странке у Новом Саду рекао је да поменута коалиција своју кампању почиње данас у Новом Саду на први дан пролећа и на светски дан среће, јер како је рекао, срећа прати храбре, а срећа је и слоган те коалиције.

„Сат иза нас је различит од свих других, јер мала казаљка показује минуте а велика сате, а и ова наша коалиција је различита од других јер једина сме да каже не НАТО пакту и једина сме да каже не Европској Унији и политици Брисела“, рекао jе Илић.

dveri_dss_petrovaradin_03

Почетак кампање поменуте коалиције на симболичан начин означен је тако што је са Петроварадинске тврђаве у небо пуштено стотине црвених, плавих и белих балона у бојама српске заставе.

 

ИЗВОР: ТАНЈУГ/Српски Покрет Двери

 

Проверите такође

Председник Србије је највећа безбедносна претња по земљу

Након јучерашње изјаве Бошка Обрадовића о Вучићевом кршењу Устава, на председника Двери подигла се комплетна …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о