Жена ће спасити Србију

Припаднице покрета Двери из Војводине Ивана Јовичић, Зита Њари Игић и Драгана Милићевић представљене су на данашњој конференцији за медије, која је одржана у Новом Саду са темом „Жена ће спасити Србију“.

Женска_снага_Двери_Бошко_Обрадовић_Нови_Сад

На конференцији за медије говорили су и председник Бошко Обрадовић и члан Председништва Марија Јањушевић, а својим присуством скуп су подржале и друге жене Женске снаге Двери из Војводине.

Председник покрета Бошко Обрадовић је изјавио да су жене најбољи део нашег друштва и рекао да је дубоко уверен да су управо Двери она нова политичка снага у Србији која има капацитет и програм за решавање женског питања у 21. веку на савремен, а истовремено традиционалан начин. Сва важна питања у том смислу биће третирана кроз будуће министарство за бригу о породици, које ће Двери водити у будућем саставу владе.

Марија Јањушевић је рекла да жене окупљене у Женској снази Двери своју снагу показују управо у решености да порука о конкретним програмским мерама који ће побољшати живот жена у Србији. Она је додала да циљ Двери је да жене у Србији имају:

  • Помоћ да ускладе мајчинство и пословну каријеру
  • Заштиту од сваке врсте дискриминације, злостављања и насиља
  • Бесплатне обавезне редовне здравствене прегледе у циљу превенције болести, као и помоћ у лечењу

Женска снага Двери бори се за што више привилегија за жене. Лажни феминизам је довео жену у неприродно тешку ситуацију да услед непотребног поистовећивања са мушкарцима она ради тешке послове уз све мајчинске и породичне потребе и обавезе које је чекају код куће.

12792387_1706032836305430_2575333645603737741_o

Ивана Јовичић из Женске снаге Двери Новог Сада је упозорила на проблем жена старијих од 50 година, које имају проблем да нађу посао, а када и успеју да се запосле бивају лишене социјалне и здравствене заштите због неизмиривања обавеза од стране послодаваца.

Зита Њари Игић, Женска снага Двери за питања националних мањина је рекла да све жене у Србији препознају да је ова власт трула и да је потребан лек за оздрављење породице и породичних вредности. Једини лек је смена власти и победа породичне политике Двери.

Драгана Товаровић, Женска снага Двери за руралну средину је посебну пажњу обратила на жене које живе у руралним срединама, које су сасвим неправедно маргинализоване и скрајнуте у друштву. Иако веома посвећено и у тишини дају велики допринос, немају признати радни стаж, као ни право на бесплатно здравство, али срећа имају право гласа, које ће по дубоком уверењу Драгане Товатовић умети да искористе и подрже Двери, које им гарантују бољи живот.

Информативна служба Српског покрета Двери

 

Проверите такође

Председник Србије је највећа безбедносна претња по земљу

Након јучерашње изјаве Бошка Обрадовића о Вучићевом кршењу Устава, на председника Двери подигла се комплетна …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о