ИСТА ВЛАСТ КАПИТУЛИРАЛА 1999 И 2016

Томислав Николић, Александар Вучић и Ивица Дачић два пута су потписали капитулацију: први пут 1999. а други пут 2016“, изјавио је данас у Грачаници Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Bosko-u-Gracanici-20160220_152638

Делегација Српског покрета Двери на челу са Председником Бошком Обрадовићем, коју су чинили чланови Извршног одбора Двери Миљојко Јелић и Србољуб Мицкић, посетила је данас Србе јужно од Ибра. Овим поводом одржана је трибина Двери у Дому културе у Грачаници, а Бошко Обрадовић био је и гост у емисији „Слободно српски“ у Медија центру у Чаглавици.

На трибини у Грачаници Председник Двери истакао је да су Томислав Николић, Александар Вучић и Ивица Дачић два пута потписали капитулацију: први пут 1999. а други пут 2016. Први пут су 1999. године потписали да НАТО трупе уђу на Косово и Метохију, а 2016. су потврдили споразум са НАТО-ом по коме се НАТО трупама омогућава улазак на целу територију Србије.

Просто је невероватно да исти људи на власти после 17 година воде Србију у НАТО и омогућавају да НАТО окупира читаву Србију као што је то урадио 1999. са Косова и Метохију.

Поставља се питање зашто је овај споразум са НАТО-ом морао бити по хитном поступку ратификован у Скупштини Србије неколико недеља пре расписивања избора? Коме се то журило и коме су представници власти обећали да ће овај задатак испунити пре нових избора?

То су исти они политичари који су се клели да ће поништити све споразуме које је Борко Стефановић у своје време потписао у Бриселу у име Бориса Тадића, да би потом прекршили сва своја предизборна обећања и у предаји Косова и Метохије отишли даље од Тадићевог режима.

Данас Срби са Косова и Метохије осећају да их је држава напустила, да иза себе немају државу и да је ова власт укинула све институције државе Србије на Косову и Метохији потписујући антиуставни Бриселски споразум.

Нова превара актуелне власти оличена је у такозваној Заједници српских општина која никако не може заменити државне институције на Косову и Метохији. Да ли је боље за српски народ на Косову и Метохији да има институције државе Србије или да буде у институцијама независне државе Косово?

Они који су укинули српске државне институције сада покушавају да се сакрију иза етикете Заједнице српских општина која не представља ништа и српском народу на Косову и Метохији не може заменити државу Србију“, рекао је између осталог Бошко Обрадовић.

„Данас сам овде са Србима јужно од Ибра пре почетка предизборне кампање да им кажем да у нашој заједничкој коалицији Двери и ДСС-а имају свог политичког заступника и заштитника, који ће се у будућем сазиву Скупштине Србије борити против антиуставних Бриселских споразума и за очување Косова и Метохије у саставу Србије. Преговоре у Бриселу треба прекинути јер Европска унија није неутрални модератор тих преговора већ један од главних спонзора тзв. независног Косова.

Тему статуса Косова и Метохије треба вратити у Савет безбедности Уједињених нација где имамо савезнике у Русији и Кини, и где никада неће проћи ништа што је против интереса српског народа и државе на Косову и Метохији“, рекао је Обрадовић на крају свог обраћања.

Информативна служба Српског покрета Двери

 

 

 

Проверите такође

Бошко Обрадовић – Савез за Србију је земљотрес на политичкој сцени

Косово и Метохија је највеће и најважније српско национално и државно питање.     „Косово …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о