ТРЕЋИ САБОР ОБЛАСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЗА СРЕМ

naslovna
ФОТО: СП Двери обласна организација за Срем

Дана 05.02.2016. године у просторијама Српског покрета Двери општинске организације Стара Пазова одржан је 3. сабор сремских општинских и градских организација, којим је председавао Мирослав Дрекић, члан Извршног одбора задужен за област Срема, док је записник водио Владимир Трифунов.

Сабору су присуствали саборци из свих сремских организација: Шид, Сремска Митровица, Ириг, Рума, Пећинци, Инђија и Стара Пазова.

Дискусија се одвијала по унапред достављеном дневном реду.

Сабор је протекао у духу који краси покрет Двери, конструктивим расправама, изношењен аргумената, сучељавањем мишљења а све у циљу доношења најбољих одлука за све.

На крају Сабора када је завршен радни део, домаћини су изнели пригодно послужење и настављено је дружење. Осим основног циља а то је размена мишљења и доношење закључака, циљ оваквих скупова је боље упознавање сабораца из других повереништава и развијање духа сарадње међу општинским организацијама Двери.

Информативна служба Српског Покрета Двери сремске области.

 

 

Проверите такође

Позив грађанима Србије на протест у Пећинцима (ВИДЕО)

Поштовани грађани Србије, позивамо вас на протест у организацији Српског покрета Двери, поводом незапамћеног политичког …

Оставите коментар

1 Коментар на "ТРЕЋИ САБОР ОБЛАСНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ЗА СРЕМ"

Обавести ме о
avatar
2500
Сортирај прво:   Новије | Старије | Највише гласова
Милан
Гост

Пуно срдачних поздрава Дверјанима Срема, и у будућности само храбро као и до сада! Ваш пријатељ Милан из Новог Београда.

wpDiscuz