ДВЕРИ и ДСС потписали коалицију на покрајинском нивоу у Војводини

Српски покрет Двери и Демократска странка Србије, потписали су данас (04.02.2016.) у Новом Саду коалициони споразум на покрајинском нивоу у Војводини.

ФОТО: dverisrpske.com
ФОТО: dverisrpske.com

 

Коалициони споразум потписали су, испред Двери, мр Иван Костић, члан Председништва Двери и Др Бранислав Ристивојевић, председник Покрајинског одбора ДСС-а.

Иван Костић је нагласио да су Двери и ДСС једина новост на политичкој сцени Војводине и читаве Србије. Патриотски блок једини има решење за економски и привредни опоравак. Први смо стали у одбрану наших ораница и једини се залажемо за улагање у домаћу привреду и пољопривреду.

Бранислав Ристивојевић истакао је да су ДСС и Двери једина алтернатива садашњој власти и у Војводини и у Републици. Сви осим нас се залажу за улаз у ЕУ и НАТО пакт. Једино ДСС и Двери не желе НАТО пакт у Србији и у том смислу су сви са једне стране, а Патриотски блок са друге стране.

И на ове изборе не излазимо да пређемо цензус, већ да победимо, заједнички се закључило на конференцији у Новом Саду.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

 

 

Проверите такође

#срећа 7 – изборна листа ДВЕРИ-ДСС за скупштину АП Војводина

Покрајинска изборна комисија је, под редним бројем 7 прогласила изборну листу ДВЕРИ-ДСС-Санда Рашковић Ивић-Бошко Обрадовић. …

Оставите коментар

1 Коментар на "ДВЕРИ и ДСС потписали коалицију на покрајинском нивоу у Војводини"

Обавести ме о
avatar
2500
Сортирај прво:   Новије | Старије | Највише гласова
Милан
Гост

‘По мени веома лош потез. Истом логиком Двери су могле да потпишу и споразум о сарадњи и са ЛДП-ом, ДС-ом, СПС-ом… Колико сам упознат, у неким београдским повереништвима јавила се потреба за “стручњацима“ из ЛДП-а и они су већ укључени у рад без икакве озбиљне провере. Жалосно.

wpDiscuz