ДВЕРИ и ДСС потписали коалицију на покрајинском нивоу у Војводини

Српски покрет Двери и Демократска странка Србије, потписали су данас (04.02.2016.) у Новом Саду коалициони споразум на покрајинском нивоу у Војводини.

ФОТО: dverisrpske.com
ФОТО: dverisrpske.com

 

Коалициони споразум потписали су, испред Двери, мр Иван Костић, члан Председништва Двери и Др Бранислав Ристивојевић, председник Покрајинског одбора ДСС-а.

Иван Костић је нагласио да су Двери и ДСС једина новост на политичкој сцени Војводине и читаве Србије. Патриотски блок једини има решење за економски и привредни опоравак. Први смо стали у одбрану наших ораница и једини се залажемо за улагање у домаћу привреду и пољопривреду.

Бранислав Ристивојевић истакао је да су ДСС и Двери једина алтернатива садашњој власти и у Војводини и у Републици. Сви осим нас се залажу за улаз у ЕУ и НАТО пакт. Једино ДСС и Двери не желе НАТО пакт у Србији и у том смислу су сви са једне стране, а Патриотски блок са друге стране.

И на ове изборе не излазимо да пређемо цензус, већ да победимо, заједнички се закључило на конференцији у Новом Саду.

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

 

 

Проверите такође

Парастос Ђенералу Драгољубу Михаиловићу у Сремској Митровици

Данас  је, у организацији градског одбора Српског покрета Двери, у Сремској Митровици, у  Храму Светог …

1
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Милан Recent comment authors
  Subscribe  
Новије Старије Највише гласова
Обавести ме о
Милан
Гост
Милан

‘По мени веома лош потез. Истом логиком Двери су могле да потпишу и споразум о сарадњи и са ЛДП-ом, ДС-ом, СПС-ом… Колико сам упознат, у неким београдским повереништвима јавила се потреба за “стручњацима“ из ЛДП-а и они су већ укључени у рад без икакве озбиљне провере. Жалосно.