Двери неће бити део новог ДОС-а (ВИДЕО)

На данашњој конференцији за медије одржаном у просторијама Српског покрета Двери у Новом Саду, Иван Костић члан Председништва покрета истакао је да Двери неће бити део новога ДОС-а који предводи Демократска странка.

dveri-nisu-dos
ФОТО: dverisrpske.com

 

Српски покрет Двери већ 5 година упозорава на погубну политику Демократске Странке коју она води у Војводини. Једина суштинска политичка алтернатива за бираче у Војводини је Патриотски блок који предводе Двери и ДСС.

Председник Градског одбора Двери у Новом Саду, Миленко Баборац нагласио да Двери и ДСС иду заједно на изборе на свим нивоима и да Двери у Новом Саду с великом мотивацијом улазе у изборну кампању јер су остале дужне Новосађанима да покажу своје право лице.

Нагласио је да су избори у Новом Саду морали да буду одржани много пре редовног рока јер је новосадска скупштина одавно изгубила легитимитет због тога што у њој трећина одборника није у оним опцијама за које су добили гласове и да је скупштина током мандата била пијаца за куповину мандата.

Српски покрет Двери данас је обележио своју Славу – Светог Саву и тим поводом је и у новосадском повереништву је за новинаре уприличено послужење.

 

 

 

 

Инфо служба Двери Нови Сад

 

 

 

Проверите такође

Обрадовић – Вучић је највећи пријатељ независног Косова (ВИДЕО)

Конференција за новинаре Бошка Обрадовића Данас је у просторијама ГО СП Двери у Чачку, одржао …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о