Иван Костић – Косово је грдно „судилиште“ свих нас

Просто је невероватно да ни један високи функционер или посланик Српске напредне странке нема храбрости да јавно искаже свој став и каже да целокупна јужна српска покрајина мора остати у саставу Србије и да му је Косово и Метохија битније од своје пролазне политичке функције.

 

 

Кренуле су колеге са власти да се ових дана утркују ко ће више да покаже своју лојалност и идолопоклонство према једноумљу Александра Вучића, иако су многи свесни да је његова политика по питању Косова дијаметрално супротна од њихових политичких идеала за које се боре 30 година.

Да ли је могуће да не постоји ни један високи функционер или посланик власти да јавно устане, исправи кичму и каже да му је Косово и Метохија важније од своје пролазне функције и фотеље и да покаже макар мрву личног и политичког достојанства?

Где су они посланици из срспких крајина који знају шта су преживели а и данас преживљавају од када им је огњиште остало ван граница Републике Србије, и кажу народу са Косова и Метохије шта их чека ако њихов председник буде до краја испуњавао обавезе према Америци, ЕУ и Нато-у?

Да ли ико размишља о томе да је“ Косово грдно судилиште“ свих нас и на личном плану и да ће свако од нас ускоро морати барем у Скупштини Србије, јавно пред тв камерама и целокупним српским народом, да дигне или не дигне руку за предају свете српске земље?

У памет се представници народа, господо народни посланици, ово са Косовом и Метохијом није шала нити још једна маркетиншка кампања Пинка или Информера пред неке безначајне изборе, ускоро ће свако од нас јавно да гласа пред свим јунацима и прецима са Куманова, Брегалнице, Мојковца, Невесиња, Мањаче и Кошара!

Они гледају у нас, и чекају да виде шта и како ћемо да радимо!

 

Иван Костић – Народни посланик СП Двери у Скупштини Србије

 

Проверите такође

Марија Јањушевић – Или си Вучић или чуваш КиМ

Једино разграничење које је прихватљиво јесте оно које ће јасно показати ко штити а ко …

Оставите коментар

avatar
2500
  Subscribe  
Обавести ме о